Лопатки

Лопатки

Чашки мультикукери DeLonghi
968 ₴ Чашки мультикукери DeLonghiКод: 7312578779
Нож Braun ножа
116 ₴ Нож Braun ножаКод: 7322112274
Мулінекс -пекарне лопатки
126 ₴ Мулінекс -пекарне лопаткиКод: SS-986625
Атланант холодильника Лезо
138 ₴ Атланант холодильника ЛезоКод: 301130105900
Хлібна лопатка OW5000, OW6000 Moulinex
132 ₴ Хлібна лопатка OW5000, OW6000 MoulinexКод: SS-186156
Хлібна лопатка BM900W Gorenje
138 ₴ Хлібна лопатка BM900W GorenjeКод: 292226
Хлібна лопатка LG
132 ₴ Хлібна лопатка LGКод: 5832FB3300B
OW4002 ТЕФАЛЬНИЙ хліб лезо
226 ₴ OW4002 ТЕФАЛЬНИЙ хліб лезоКод: SS-187115
BDM750W/BDM755S Deelonghi Bakery Blade
132 ₴ BDM750W/BDM755S Deelonghi Bakery BladeКод: EH1263
BDM1200 Лезо хліба. S Делонг
220 ₴ BDM1200 Лезо хліба. S ДелонгКод: EH1279
Хліб лезо 131 ariete
132 ₴ Хліб лезо 131 arieteКод: AT6955318000
Пекарі OW110130 Moulinex
99 ₴ Пекарі OW110130 MoulinexКод: SS-188070
Kenwood Neife-Wrewing Knife.
121 ₴ Kenwood Neife-Wrewing Knife.Код: KW713001